Vi vedlikeholder Bodø

Gi ditt hjem den kjærligheten det fortjener.

Exact Bygg og Montering tilbyr fra høsten 2019 en rekke byggetjenester. Det inkluderer innvendig/utvendig renovasjon, smart oppusing, kjøkkenmontering, m.m. Ta kontakt med oss for en gjennomgang av ditt prosjekt.
 

Det finnes mange gode grunner til hvorfor du burde velge oss...

 
 
 
KVALITET
Hos Exact setter vi pris på kvalitet. Vi har derfor teamet opp med de beste entreprenører. Dette er for å kunne levere et produkt hjem til deg som både du og vi kan være stolte av. Kvalitet er en gjennomgangsfaktor både når det gjelder produsent og valg av entreprenør.
HELHETLIGE LØSNINGER
Vi er med deg fra start til slutt, og med vår erfaring vil vi kunne losse deg igjennom ditt prosjekt på en profesjonell og attraktiv måte. Vår kompetanse vil være nøkkelen til et produkt du skal ha nytte av i mange år fremover.
ALLE PRISKLASSER - STORT UTVALG
Exact Bygg og Montering bistår deg i prosjekter uansett prisklasse. Intet prosjekt er for lite eller for stort.
ØYE FOR DETALJER
En montering eller en renovasjon, uansett prosjekt, krever nøyaktighet og et øye for detaljer. Exact har mange års erfaring innen et bredt spekter av snekkerfaget. Dette sikrer deg den go-følelsen ved et samarbeid med oss.
LØSNINGSORIENTERT
Ethvert hjem er unikt, og din smak er unik. Det betyr at det vil være uforutsette utfordringer som må taes på sparket. Exact har gjennom sin erfaring løst en rekke utfordringer som har kommet uanmeldt. I samråd med deg som kunde, vil vi kunne finne løsninger til alle utfordringer som måtte komme slik at resultatet blir perfekt.
100% FORNØYDGARANTI
En jobb utført av oss handler om arbeids-stolthet og perfeksjon. Vi vet hva ditt prosjekt betyr for deg, og det skal være en selvfølge at du er fornøyd. Derfor kan vi gi deg vår garanti på at du er 110% fornøyd når vi har gjort en jobb for deg.
 
 

Exacts historie

Exact Bygg & Montering A/S er et hel-norsk aksjeselskap etablert i 2016. Med base i Bodø tar vi også oppdrag i hele Salten-regionen. Våre ansatte står klar med en hjelpende hånd til ethvert spørsmål du måtte ha vedrørende ditt prosjekt. Ikke nøl med å ta kontakt hvis det er noe du lurer på. Kontaktinformasjon finner du her

 
Våre samarbeidspartnere: